Creatief met Liek - Een website vol creativiteit!
 

- Even voorstellen -

Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Angelique Zuidwijk. Mijn volledige naam wordt eigenlijk nooit gebruikt, iedereen kent mij en spreekt mij aan als "Liek" en dat is helemaal prima. Samen met mijn vriend, dochter en hond woon ik in Leidschendam. 

 

tekstblok voorstellen 2.0.jpg

Iedere avond ben ik te vinden op mijn hobby zolder. Een muziekje aan en dan lekker aan de freubel. Dit zit er van kleins af aan al in. Vroeger met mijn broertje en moeder vingerverven, dieren maken van kastanjes en eikels, zelf een traktatiee maken voor het vieren van je verjaardag en ga zo maar door. Het is er dus echt wel met de paplepel ingegoten.

Er zijn dan ook weinig creatieve hobby's die ik nog niet geprobeerd heb, van fimoklei, origami, theezakjes vouwen, poppen maken, haken, sieraden maken tot tekenen en ga zo maar door.

Het maken van kindertraktaties en cadeaus blijft het leukste om te doen. De vrolijke gezichten bij het zien en uitdelen van hun traktatie, FANTASTISCH! Daar doe ik het voor. 

Ik ga er altijd voor om iets leuks te maken of het nu gaat om een trakatie of een speciaal cadeau, het moet een feestje zijn om te geven!

 

Ik ben begonnen met het opzetten van deze website, omdat ik mijn creativiteit graag met jullie wil delen. Ik hoop veel mensen bij te kunnen maken met de leuke traktaties of originele cadeaus!

Creatieve groeten,

 
ondertekening liek.png
 

foto voorstellen 2.0.jpg

 

Heb je mij gezien in het tv-programma "Doe het lekker Zelf!", dat kan!

Begin 2018 heb ik mee gedaan aan het programma "Doe het lekker zelf!" op RTL4. Wat een gave ervaring was dat!

Hier moest ik helaas na de eerste aflevering al naar huis, maar dat was helemaal terrecht! Ik kon echt niet opboksen tegen de handige mannen en vrouwen. Toch heb ik absoluut geen spijt van mijn deelname aan het programma. Ik ben hierdoor alleen nog maar meer gaan genieten van alle creativiteit die ik in mij heb.

 

Doe het lekker zelf